Wesela

 

 

Oferujemy Państwu organizowanie 
WESEL na naszej sali bankietowej

(z wyłączeniem sezonu letniego lipiec - sierpień)

 

Dzień ślubu jest wyjątkowym wydarzeniem w życiu każdego człowieka. Organizując wesele w „Mikołaju” mogą mieć Państwo pewność, iż dołożymy wszelkich starań, aby Para Młoda, Rodzice oraz Goście byli w pełni zadowoleni. Bliskość morza oraz pięknej piaszczystej plaży zachęca do robienia wspaniałych zdjęć plenerowych zarówno w dniu zaślubin jak i w kolejnych dniach. Nasza sala bankietowa urządzona jest w odcieniach niebieskiego i błękitu nawiązując kolorystycznie do pobliskiego morza. Mając na względzie Państwa indywidualne upodobania, istnieje możliwość udekorowania sali w innych kolorach, stosując nastrojowe oświetlenie oraz bogate dekoracje i dodatki. Nasza sala taneczna przystosowana jest do występu zespołu muzycznego. Istnieje również możliwość podłączenia własnej muzyki do systemu audio.

Oferujemy Państwu możliwość organizacji małych i średnich wesel.

 

Do wyboru mają Państwo 3 opcje cenowe:

pdf Menu Weselne - zestaw 1.pdf

OBIAD

  • Pierwsze danie: rosół drobiowy z makaronem posypany pietruszką,
  • Drugie danie:     potrawka z kurczaka z ryżem i sosem z rodzynkami.
  • Trzecie danie:    ziemniaki z wody posypane koperkiem,

mięsa:
- zrazy z wołowiny,
- de volaille z masłem i pietruszką,
- pieczeń z szynki wieprzowej w sosie pieczarkowym,
- schab wieprzowy.

Dodatki do drugiego i trzeciego dania:
- surówka z kapusty pekińskiej,
- surówka z marchewki z ananasem,
- mizeria z ogórków,
- brokuł i kalafior gotowany,
- ogórek kiszony.

  • Czwarte danie – deser: lody waniliowe z bitą śmietaną i sosem toffi.

ZIMNE PRZEKĄSKI    (11)

- pstrąg wędzony,
- śledź w zalewie octowej – rolmopsy,
- pstrąg w galarecie,
- karkówka pieczona z czosnkiem,
- galantyna z kurczaka,
- roladki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym w galarecie,
- półmisek wędlin,
- sałatka jarzynowa,
- sałatka kebab,
- pieczywo białe i ciemne,
- masło.

DANIA PODAWANE NA CIEPŁO W CZASIE UCZTY WESELNEJ

- krem pieczarkowy,
- barszcz czerwony z pasztecikiem,
- udka z kurczaka z pieczarkami,
- klopsiki w sosie pomidorowym,
- bigos.

NAPOJE CIEPŁE (kawa i herbata) bez ograniczeń – wg indywidualnych zamówień.

 

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

WESELE

Od Właścicieli „Mikołaja” w prezencie dla Pary Młodej oraz Rodziców z obojga stron zapewniamy w dniu wesela 2-osobowe pokoje gościnne.

Cena obejmuje

Cena nie obejmuje

- wynajem sali bankietowej,
- obsługę kelnerską i gastronomiczną.

- wystroju sali (wg cennika usług dodatkowych),
- orkiestry,
- napojów chłodzących i alkoholowych,
- ciast,
- owoców.

 

POPRAWINY

Koszt poprawin w dniu następnym wynosi 1600 zł / za 6 godzin*.

Cena poprawin obejmuje:

- wynajem sali bankietowej,
- ciepły żurek serwowany na rozpoczęcie poprawin,
- obsługę dwóch kucharek i dwóch kelnerek – każda następna osoba obsługi za dodatkową opłatą 150 zł,

Na poprawinach serwowane są wszystkie dania pozostałe z uczty weselnej.

*Każda następna rozpoczęta dodatkowa godzina płatna:
       - wynajem sali bankietowej – 200 zł,
       - obsługa – 150 zł.

 

Dodatkowo istnieje możliwość wykupienia na miejscu napoi chłodzących i alkoholowych.

soki

8,00 zł / 1 litr

woda gazowana i niegazowana

4,00 zł / 1 litr

pepsi, 7-up, mirinda

8,00 zł / 1 litr

piwa

asortyment i ceny wg cennika Restauracji „Mikołaj”

pdf Menu Weselne - zestaw 2.pdf

OBIAD

  • Pierwsze danie: rosół drobiowy z makaronem posypany pietruszką,krem pieczarkowy
  • Drugie danie:     potrawka z kurczaka z ryżem i sosem z rodzynkami.
  • Trzecie danie:    ziemniaki z wody posypane koperkiem, frytki,

mięsa:
- zrazy z wołowiny,
- de volaille z masłem i pietruszką,
- pieczeń z karkówki w sosie śliwkowym,
- schab faszerowany po staropolsku.

Dodatki do drugiego i trzeciego dania:
- surówka z kapusty pekińskiej,
- surówka z marchewki z ananasem,
- mizeria z ogórków,
- brokuł i kalafior gotowany,
- ogórek kiszony.

  •  Czwarte danie – deser: talerz lodowy z owocami i bitą śmietaną.

ZIMNE PRZEKĄSKI    (11)

- pstrąg wędzony,
- śledź w zalewie octowej – rolmopsy,
- pstrąg w galarecie,
- karkówka pieczona z czosnkiem,
- galantyna z kurczaka,
- roladki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym w galarecie,
- półmisek wędlin,
- sałatka jarzynowa,
- sałatka kebab,
- pieczywo białe i ciemne,
- masło.

DANIA PODAWANE NA CIEPŁO W CZASIE UCZTY WESELNEJ

- zupa gulaszowa,
- barszcz czerwony z pasztecikiem,
- udka z kurczaka z pieczarkami,
- żeberka w kapuście,
- bigos.

NAPOJE CIEPŁE (kawa i herbata) bez ograniczeń – wg indywidualnych zamówień.

 

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

WESELE

Od Właścicieli „Mikołaja” w prezencie dla Pary Młodej oraz Rodziców z obojga stron zapewniamy w dniu wesela 2-osobowe pokoje gościnne.

Cena obejmuje

Cena nie obejmuje

- wynajem sali bankietowej,
- obsługę kelnerską i gastronomiczną.

- wystroju sali (wg cennika usług dodatkowych),
- orkiestry,
- napojów chłodzących i alkoholowych,
- ciast,
- owoców.

 

POPRAWINY

Koszt poprawin w dniu następnym wynosi 1600 zł / za 6 godzin*.

Cena poprawin obejmuje:

- wynajem sali bankietowej,
- ciepły żurek serwowany na rozpoczęcie poprawin,
- obsługę dwóch kucharek i dwóch kelnerek – każda następna osoba obsługi za dodatkową opłatą 150 zł,

Na poprawinach serwowane są wszystkie dania pozostałe z uczty weselnej.

*Każda następna rozpoczęta dodatkowa godzina płatna:
       - wynajem sali bankietowej – 200 zł,
       - obsługa – 150 zł.

 

Dodatkowo istnieje możliwość wykupienia na miejscu napoi chłodzących i alkoholowych.

soki

8,00 zł / 1 litr

woda gazowana i niegazowana

4,00 zł / 1 litr

pepsi, 7-up, mirinda

8,00 zł / 1 litr

piwa

asortyment i ceny wg cennika Restauracji „Mikołaj”

pdf Menu Weselne - zestaw 3.pdf

OBIAD

  • Pierwsze danie: rosół drobiowy z makaronem posypany pietruszką,krem pieczarkowy
  • Drugie danie:     potrawka z kurczaka z ryżem i sosem z rodzynkami.
  • Trzecie danie:    ziemniaki z wody posypane koperkiem, frytki,

mięsa:
- zrazy z wołowiny,
- de volaille polewany sosem migdałowym,
- pierś z kurczaka panierowana w płatkach kukurydzianych,
- schab po staropolsku,
- kaczka pieczona w pomarańczy.

Dodatki do drugiego i trzeciego dania:
- surówka z kapusty pekińskiej,
- surówka z marchewki z ananasem,
- mizeria z ogórków,
- brokuł i kalafior gotowany,
- ogórek kiszony.

  • Czwarte danie – deser: płonący puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną.

ZIMNE PRZEKĄSKI    (14)

- pstrąg wędzony,
- łosoś wędzony,
- śledź w zalewie octowej – rolmopsy,
- łosoś w galarecie,
- węgorze,
- schab z śliwką w maladze,
- pałki z kurczaka w galarecie,
- timbalijka drobiowa,
- roladki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym w galarecie,
- półmisek wędlin,
- sałatka jarzynowa w szynce,
- sałatka kebab,
- pieczywo białe i ciemne,
- masło.

DANIA PODAWANE NA CIEPŁO W CZASIE UCZTY WESELNEJ

- zupa gulaszowa,
- barszcz czerwony,
- udka z kurczaka z pieczarkami,
- żeberka w kapuście,
- bigos.

NAPOJE CIEPŁE (kawa i herbata) bez ograniczeń – wg indywidualnych zamówień.

 

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

WESELE

Od Właścicieli „Mikołaja” w prezencie dla Pary Młodej oraz Rodziców z obojga stron zapewniamy w dniu wesela 2-osobowe pokoje gościnne.

Cena obejmuje

Cena nie obejmuje

- wynajem sali bankietowej,
- obsługę kelnerską i gastronomiczną.

- wystroju sali (wg cennika usług dodatkowych),
- orkiestry,
- napojów chłodzących i alkoholowych,
- ciast,
- owoców.

 

POPRAWINY

Koszt poprawin w dniu następnym wynosi 1600 zł / za 6 godzin*.

Cena poprawin obejmuje:

- wynajem sali bankietowej,
- ciepły żurek serwowany na rozpoczęcie poprawin,
- obsługę dwóch kucharek i dwóch kelnerek – każda następna osoba obsługi za dodatkową opłatą 150 zł,

Na poprawinach serwowane są wszystkie dania pozostałe z uczty weselnej.

*Każda następna rozpoczęta dodatkowa godzina płatna:
       - wynajem sali bankietowej – 200 zł,
       - obsługa – 150 zł.

 

Dodatkowo istnieje możliwość wykupienia na miejscu napoi chłodzących i alkoholowych.

soki

8,00 zł / 1 litr

woda gazowana i niegazowana

4,00 zł / 1 litr

pepsi, 7-up, mirinda

8,00 zł / 1 litr

piwa

asortyment i ceny wg cennika Restauracji „Mikołaj”

Wystrój sali

Kolory do wyboru: biały, kremowy, niebieski/błękitny,różowy, czerwony, fioletowy.

Istnieje możliwość udekorowania sali w innych kolorach za dodatkową opłatą. Cena ustalana jest indywidualnie w zależności od wymienianych dekoracji.

700 zł

Kieliszki do szampana (tłuczone podczas pierwszego toastu)

50 zł

Pokoje dla gości weselnych

Przy większej liczbie wynajmowanych pokoi istnieje możliwość negocjacji ceny.

wg cennika

Dla zwiększenia komfortu uczestników uroczystości weselnej oferujemy również wynajem pokoi w „Mikołaju”. Opcja ta jest niezwykle wygodna szczególnie dla przyjezdnej rodziny i osób z dziećmi, gdyż pokoje znajdują się w tym samym budynku co sala bankietowa.

 

Serdecznie zapraszamy!

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.